Trabzonspor - Gençlerbi̇rli̇ği̇ / Berat Özdemir : Mustafa Kaplan Trabzonspor Berat Ozdemir I ... - Haftasında trabzonspor evinde gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.. Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti. Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti. Sofascore canlı skor trabzonspor ve gençlerbirliği arasındaki önceki maçların, h2h maçlarına göre sıralamasını bulabilirsiniz. Gençlerbirliği ise ilk puanını aldı. Dakikada jose sosa ve 83.

Trabzonspor, ilk 4 haftada 3 beraberlik alarak 6 puan kaybetti. Ts gençlerbirliği özet dakikalarında 4 gol sesi çıktı. Bu karşılaşmalarda 44 kez trabzonspor kazanırken 14 kez gençlerbirliği kazandı. Ertaç özbir, ahmet oğuz, flavio (seuntjens dk. Gençlerbirliği ise 1 puanla son sırada yer aldı.

Süper Lig'de gelenler ve gidenler | TRT Spor Foto Galeri
Süper Lig'de gelenler ve gidenler | TRT Spor Foto Galeri from www.trtspor.com.tr
Haftasında trabzonspor, gençlerbirliği'ni konuk etti. Dakikada jose sosa ve 83. Trabzonspor, bu sezon 2 maçlarında gençlerbirliği ile oynadı. Ts gençlerbirliği özet dakikalarında 4 gol sesi çıktı. Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti. Haftasında trabzonspor ile gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Trabzonspor, ilk 4 haftada 3 beraberlik alarak 6 puan kaybetti. Gibi merak ettiğiniz detaylar bu haberde.

21 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor, ilk 4 haftada 3 beraberlik alarak 6 puan kaybetti. Trabzonspor ile gençlerbirliği buğuna kadar 79 kez karşı karşıya geldi. Trabzonspor, bu sezon 2 maçlarında gençlerbirliği ile oynadı. Trabzonspor ile gençlerbirliği , süper lig 4. Trabzonspor sahasında ağırladığı gençlerbirliği karşısında yenik duruma düşse de maçı çevirmeyi başardı ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti. Ertaç özbir, ahmet oğuz, flavio (seuntjens dk. Puanını 6'ya yükselten trabzonspor maç fazlasıyla 7. Haftasında trabzonspor, gençlerbirliği'ni konuk etti. 45 berat özdemir (gençlerbirliği) dk. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası. Haftasında trabzonspor, sivasspor deplasmanına gidecek. Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti.

Gençlerbirliği ise ilk puanını aldı. Spor toto süper lig'in 29. Ertaç özbir, ahmet oğuz, flavio (seuntjens dk. Gençlerbirliği ise 1 puanla son sırada yer aldı. Trabzonspor gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri izle ve trabzon gençler maçı kaç kaç bitti?

Berat Özdemir : Mustafa Kaplan Trabzonspor Berat Ozdemir I ...
Berat Özdemir : Mustafa Kaplan Trabzonspor Berat Ozdemir I ... from www.diyagonal.net
Trabzonspor, bu sonuçla puanını 48'e, gençlerbirliği ise 40'a yükseltti. Trabzonspor, ilk 4 haftada 3 beraberlik alarak 6 puan kaybetti. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 80. Spor toto süper lig'in 29. Trabzonspor sahasında ağırladığı gençlerbirliği karşısında yenik duruma düşse de maçı çevirmeyi başardı ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Ts gençlerbirliği özet dakikalarında 4 gol sesi çıktı. Puanını 6'ya yükselten trabzonspor maç fazlasıyla 7. Trabzonspor, bu sezon 2 maçlarında gençlerbirliği ile oynadı.

Sağ bek asist, sol bek gol.

Trabzonspor, bu sonuçla puanını 48'e, gençlerbirliği ise 40'a yükseltti. Puanını 6'ya yükselten trabzonspor maç fazlasıyla 7. Gençlerbirliği trabzonspor hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel gençlerbirliği trabzonspor haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti. Spor toto süper lig'in süper lig'in 29. Trabzonspor gençlerbirliği maçı geniş özeti ve golleri izle ve trabzon gençler maçı kaç kaç bitti? Trabzonspor ile gençlerbirliği , süper lig 4. Trabzonspor sahasında ağırladığı gençlerbirliği karşısında yenik duruma düşse de maçı çevirmeyi başardı ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Ertaç özbir, ahmet oğuz, flavio (seuntjens dk. Gibi merak ettiğiniz detaylar bu haberde. Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Gençlerbirliği ise sahasında alanyaspor'u konuk edecek. Trabzonspor, bu sezon 2 maçlarında gençlerbirliği ile oynadı.

Ertaç özbir, ahmet oğuz, flavio (seuntjens dk. Trabzonspor, ilk 4 haftada 3 beraberlik alarak 6 puan kaybetti. Haftasında trabzonspor evinde gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 80. Trabzonspor, bu sezon 2 maçlarında gençlerbirliği ile oynadı.

Berat Özdemir : Mustafa Kaplan Trabzonspor Berat Ozdemir I ...
Berat Özdemir : Mustafa Kaplan Trabzonspor Berat Ozdemir I ... from www.diyagonal.net
Haftasında trabzonspor, sivasspor deplasmanına gidecek. Haftasında trabzonspor ile gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Trabzonspor, bu sezon 2 maçlarında gençlerbirliği ile oynadı. Bu karşılaşmalarda 44 kez trabzonspor kazanırken 14 kez gençlerbirliği kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 80. Haftasında trabzonspor evinde gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. 45 berat özdemir (gençlerbirliği) dk. Trabzonspor gençlerbirliği maçı nının geniş özeti ve detayları haberimizde.

Gençlerbirliği ise 1 puanla son sırada yer aldı.

Ertaç özbir, ahmet oğuz, flavio (seuntjens dk. 45 berat özdemir (gençlerbirliği) dk. Trabzonspor gençlerbirliği maç özeti merak konusu oldu. Spor toto süper lig'in süper lig'in 29. Dakikada jose sosa ve 83. Lig, ligler, ziraat türkiye kupası. Trabzonspor sahasında ağırladığı gençlerbirliği karşısında yenik duruma düşse de maçı çevirmeyi başardı ve sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Gençlerbirliği ise ilk puanını aldı. Ts gençlerbirliği özet dakikalarında 4 gol sesi çıktı. Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 80. Hafta maçında gençlerbirliği'ni konuk etti. Sağ bek asist, sol bek gol.