Diyarbakır Deprem - En son diyarbakır deprem haberleri anında burada.. Afad depremi son dakika olarak duyururken, depremin merkez üssünün diyarbakır'ın sur ilçesi olduğu belirlendi. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son diyarbakır deprem haberleri anında burada.

Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. 2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini. Elazığ'da deprem çadırları depremzedelerin kullanımına sunuldu. Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır Gaziantep ...
Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır Gaziantep ... from static.sabithaber.com
Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde saat 06.23'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu? Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı özekli mahallesi'nde gerçekleştiği belirlenen sarsıntının şiddeti 3.2 olarak açıklanırken; Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Afad'ın açıkladığına göre, saat 11.44'te, merkezi diyarbakır ergani olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı özekli mahallesi'nde gerçekleştiği belirlenen sarsıntının şiddeti 3.2 olarak açıklanırken;

Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde saat 06.23'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.36 kilometre derinliğinde yaşanan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Güncel 26 ocak 2021, salı. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu? Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde.

Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Güncel 26 ocak 2021, salı. Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur.

Diyarbakır'da deprem anında bazı vatandaşlar balkondan ...
Diyarbakır'da deprem anında bazı vatandaşlar balkondan ... from www.gercekgundem.com
En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Geçen tüm içerikler için tıklayınız. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. Elazığ'da deprem çadırları depremzedelerin kullanımına sunuldu. Afad depremi son dakika olarak duyururken, depremin merkez üssünün diyarbakır'ın sur ilçesi olduğu belirlendi. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur.

Diyarbakır'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır deprem haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. + diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'da merkez üssü hazro ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu! Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu. Yerin 7.36 kilometre derinliğinde yaşanan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Kısa süreli paniğe neden olan depremin büyüklüğü. 2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini.

Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Vatandaşlar diyarbakır'da deprem mi oldu? Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı özekli mahallesi'nde gerçekleştiği belirlenen sarsıntının şiddeti 3.2 olarak açıklanırken; İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

Diyarbakır Emniyeti'nde deprem - Güncel Siyaset Haberleri
Diyarbakır Emniyeti'nde deprem - Güncel Siyaset Haberleri from i.pstimaj.com
Alınan son depremler raporlarına göre 3.2 şiddetinde deprem gerçekleşti. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Diyarbakır'da merkez üssü hazro ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Güncel 26 ocak 2021, salı. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi.

Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi.

Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü sur ilçesi olan depremin afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı diyarbakır'ın sur ilçesinde saat. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü sur ilçesi. Ankara'da da saat 08:01'de 3,8. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde. Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Diyarbakır'ın hazro ilçesinde richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremi son dakika olarak duyururken, depremin merkez üssünün diyarbakır'ın sur ilçesi olduğu belirlendi. Güncel 26 ocak 2021, salı.